Livrare

Transport

Livrarile se vor efectua in termen de 48-72 de ore de la plasarea comenzii (pentru produsele aflate pe stoc) si 10-45 zile pentru produsele care nu se afla in stoc si sunt aduse special pentru clientul care a facut comanda. In cazul in care produsul nu poate fi livrat, SC Mentor International SRL, se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate de catre SC Mentor International in termen de maximum 14 zile.

Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la SC Mentor International SRL, este efectuata prin intermediul curierului, prin mijloacele de transport proprii sau pentru colete mari, prin bursa nationala de transport.
Valoarea costului de livrare este dependenta de valoarea , volumul si specificatiile achizitiei , este cea a prestatorului ales de societate si va fi comunicata Clientului spre aprobare.

Montaj si manipulare

Serviciul de livrare presupune transportul produselor pana in fata blocului/casei.

Manipularea acestora in locuinta (apartament sau casa) revine in sarcina clientului. Livrarea produselor se face sub forma de colete (acestea contin elementele mobilierului, schita de asamblare si accesoriile necesare asamblarii); diblurile sau holzsuruburile necesare suspendarii corpurilor pe perete nu sunt inlcuse in kitul de accesorii – achizitia lor separata este in responsabilitatea clientului – modelul de holzsurub , diblu necesar fiind influentat de tipul de perete din locuinta clientului (BCA, caramida, lemn, rigips, etc).

Toate servicille de livrare se fac de Luni pana Vineri.